SON DAKİKA



Haber > Spor > EuroLeague iptal mi oluyor?

EuroLeague iptal mi oluyor?

25 Mayıs 2020 Pazartesi - 13:01




Turkish Airlines EuroLeague'de sezonun kaderi bugün belli oluyor. Lig yönetimi, A Lisansı bulunan 11 kulüp arasında bir oylama yaparak sezonun devam edip etmeyeceğine karar verecek. Gelen bir son dakika haberi ise gündeme bomba gibi düştü. EuroLeague CEO'su Jordi Bertomeu, takımlara 2019/20 sezonunun iptal edilmesini teklif etti. Üyelerin nasıl bir karar alacağı şimdiden merak konusu oldu. Resmi açıklama bekleniyor.





EuroLeague'nin kaderi bugün belli oluyor. Lig yönetimi, A Lisansı bulunan 11 kulüp arasında bir oylama yaparak sezonun devam edip etmeyeceğine karar verecek. Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nde sezonun geleceği, bugün netleşecek. Telekonferans yöntemiyle gerçekleşecek toplantıya A Lisansı bulunan 11 kulüp katıldı. Oylamada eşitlik olursa Başkan Jordi Bertameu'nun oyuyla karar verilecek. 11 kulüp olduğundan dolayı bu senaryonun gerçekleşmesi için bir kulübün oy kullanmaması gerekecek.

Kulüpler eğer 'devam' derse sezonun hangi şehirde tamamlanacağı kararlaştırılacak. Avrupa Ligi yönetimi, oylama öncesinde kulüplere muhtemel tüm senaryoları, devam etmenin artı ve eksi yönlerini sunacak. 

Jordi Bertomeu iptal edilmesini istedi

Gelen bir son dakika haberi ise gündeme bomba gibi düştü. EuroLeague CEO'su Jordi Bertomeu, takımlara 2019/20 sezonunun iptal edilmesini teklif etti.

Sportando'nun haberine göre ise nihai karara göre EuroCup'ın ve EuroLeague'in bu sezon iptal edildiği açıklandı. Resmi açıklama bekleniyor...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap