SON DAKİKA



Haber > Spor > Eurocup'ta gruplar belli oldu

Eurocup'ta gruplar belli oldu

17 Aralık 2015 Perşembe - 12:21




Eurocup’ta ilk tur grup maçlarının sona ermesinden sonra yeni gruplar belli oldu.





Eurocup'ta gruplar belirlendi... Avrupa basketbolunun THY Euroleague’den sonraki en büyük organizasyonu olan Eurocup’ta ilk tur grup maçları sona erdi ve yeni gruplar belli oldu. Sıradaki turda 8 grupta 32 takım mücadele edecek. İkinci tura Türkiye'den Galatasaray, Trabzonspor Medical Park, Banvit yükselirken Beşiktaş Sompo Japan ise elendi. THY Euroleague’de mücadele eden Darüşşafaka Doğuş ile Pınar Karşıyaka'nın ise gruplarında oynayacakları karşılaşmalardan sonra Eurocup’ta yer alıp, almayacağı belli olacak.

İlk turda F Grubu’nu lider tamamlayan Galatasaray Odeabank, ikinci turda Dinamo Sassari, CAI Zaragoza, Szolnoki Ola ile birlikte N Grubu’nda yer aldı. D Grubu’nda ilk turu 3. sırada tamamlayan Trabzonspor Medical Park, Euroleague C Grubu’nu beşinci bitiren takım (Pınar Karşıyaka veya Stelmet Gora) ve Dolomoti Trento, Reggio Emilia ekipleriyle K Grubu’nda yer alırken, ilk turda D Grubu’nu 4. sırada bitiren Banvit ise G Grubu’nda Euroleague A Grubu’nun beşincisi (Real Madrid, Bayern Münih, Kızılyıldız, Strasbourg) ve Bilbao, ULM Ratiopharm ile eşleşti.
Gruplarından ilk iki sırayı alacak takımlar 8'li finallere kalacak. 5 Ocak tarihinde başlayacak Eurocup grupları şöyle:

G GRUBU
Bilbao, ULM Ratiopharm, Banvit, Euroleague A Grubu beşincisi (Real Madrid, Bayern Münih, Kızılyıldız, Strasbourg)

H GRUBU
Avtodor Saratov, Hapoel Jerusalem, Gran Canaria, Euroelague A Grubu altıncısı (Real Madrid, Bayern Münih, Kızılyıldız, Strasbourg)

I GRUBU
Valencia, EWE Baskets Oldenburg, PAOK, Euroleague B Grubu beşincisi (EA7 Olimpia Milano veya Limoges)


J GRUBU
Aris, Alba Berlin, Neptunas, Euroleague B Grubu altıncısı (EA7 Olimpia Milano veya Limoges)

K GRUBU
Dolomoti Trento, Reggio Emilia, Trabzonspor Medical Park, Euroleague C Grubu beşincisi (Pınar Karşıyaka veya Stelmet Gora)

L GRUBU
Umana Venice, Zenit Petersburg, MHP Riesen, Euroleague C Grubu altıncısı (Pınar Karşıyaka veya Stelmet Gora)

M GRUBU
Union Olimpija, Unics Kazan, Nizhny Novgorod, Euroleague D Grubu beşincisi (Darüşşafaka Doğuş veya Maccabi FOX Tel Aviv)

N GRUBU
Dinamo Sassari, Galatasaray Odeabank, CAI Zaragoza, Szolnoki Ola 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap