SON DAKİKA



Haber > Spor > EURO 2016'da büyük hezimet yaşanabilir!

EURO 2016'da büyük hezimet yaşanabilir!

06 Haziran 2016 Pazartesi - 13:11




Sözleşmeleri biten ve dev kulüplerden transfer teklifleri alan futbolcularını rahatlatmak isteyen Fatih Terim, EURO 2016 öncesi endişeye düştü.





EURO 2016’ya sayılı günler kala Türkiye Milli Takımı’nın hazırlık maçlarında gösterdiği müthiş performans Fatih Terim ve öğrencilerini D Grubu’nda İspanya’dan sonra bir adım öne çıkarıyor. Dün son olarak Slovenya karşısında iyi bir futbol ortaya koyan ay yıldızlılarımız zaman zaman kalesinde tehlikeli pozisyonlar görse de Türkiye’nin Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti’nin futbol anlayışına yakın olan Slovenleri devirmesi dikkatlerden kaçmadı.

SLOVENYA FUTBOLCU HIRVATLARI VE ÇEK'LERİ ANIMSATIYOR

Dün Türkiye karşısında genelde Avrupa’nın çeşitli liglerinde forma giyen (İlk 11’de oynayan oyuncuları 11 tanesi Avrupa’nın çeşitli liglerinde forma giyiyordu) futbolcularına forma şansı veren deneyimli teknik adam Srecko Katanec hazırlık maçı olsa da kazanmak için elinden geleni yapsa da milli takımımızın oyun direnci ve kazanma arzusu dikkatlerden kaçmadı. Transfer sezonunda kafası karışık yıldızlarla EURO 2016’nın yolunu tutan Fatih Terim kulüplerin bir an önce oyuncuların sözleşme konularının çözülmesini istese de Süper Lig ekiplerinden gelen haberler hem Türkiye Milli Takımı’nı zor durumda bırakıyor hem de diğer Avrupa kulüpleri kontratı biten futbolcuların menajerleriyle temas kurarak milli takım içerisinde kaos ortamı yaratıyor.

MİLLİ TAKIMIN EN BÜYÜK PROBLEMİ OYUNCULARIN YENİ SÖZLEŞME PROBLEMLERİ

EURO 2016’da 24 takım içerisinde sözleşme, transfer, yeni kontrat konusunda problemler yaşayan en şansız takım Türkiye Milli Takımı. 23 kişilik kadro içerisinde en az 7-8 futbolcunun aklı bu belirsizliklerle kurcalanırken, diğer milli takımlarda bu sorunların bizde olduğu ağır derecede baş göstermediği dikkat çekiyor.


İşte Türkiye Milli Takımı’nda adı sık sık transfer dedikodularıyla anılan futbolcular…

1-Volkan Babacan: Deneyimli kalecinin Başakşehir dışında milli takım formasıyla yaptığı çıkış dikkatlerden kaçmadı. Hele dünkü performansı ise resmen parmak ısırttı. Volkan Babacan Beşiktaş’ın transfer listesinde bir numarada.

2- Gökhan Gönül: İspanyol kulüpleri ve Beşiktaş ile adı anılan yıldız sağ bek Fenerbahçe ile sözleşme imzalamadı.

3-İsmail Köybaşı: Sözleşme yenile konusunda problem yaşayan oyunculardan biri olan İsmail Köybaşı, EURO 2016’dan sonra La Liga’nın yolunu tutabilir.

4- Mehmet Topal: Tecrübeli futbolcu tıpkı Gökhan Gönül gibi Fenerbahçe ile anlaşamayan isimlerden. Topal’ın şu anda net 5-6 takımdan resmi teklif aldığı biliniyor. Kafası karışık olan futbolculardan…


5-Emre Mor: Fatih Terim’in milli takıma kazandırdığı ‘Yerli Messi’ çoktan piyasasını yaptı bile. Yıldız futbolcu EURO 2016’dan sonra Premier Lig’e gidebilir.

6-Cenk Tosun: Sezonu Mario Gomez’in arkasında geçirse de Süper Lig’de gösterdiği başarılı performansla milli takımı hak eden Cenk Tosun Lazio’nun gündeminde. Siyah beyazlı yönetim o kadar fazla Gomez ile ilgilendi ki Beşiktaş elindeki Cenk Tosun’dan olma eşiğinde.

ALLAH'TAN CANER ERKİN İMZALADI!

Caner Erkin: İnter ile anlaşan Caner, Serie A kulübüne transfer oldu. Galatasaray derbisi öncesi kadro dışı kalan futbolcu yaklaşık 2 aydır antrenman yapmıyor. Eski formundan uzak görünen Caner eğer İnter ile imzalamaydı Fatih Terim yıldız sol bekle ayrıca ilgilenmek zorunda kalacaktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap