SON DAKİKA



Haber > Spor > EURO 2016 kadrosunda olmak isterdim

EURO 2016 kadrosunda olmak isterdim

17 Haziran 2016 Cuma - 13:39




Milli futbolcu Mevlüt: "EURO 2016'da A Milli Takım'ın kadrosunda olmak isterdim."





Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Metz  takımına kiralanan milli futbolcu Mevlüt Erdinç, tatilini memleketi Yozgat'ta  geçiriyor.  

Alman ekiplerinden Hannover 96'nın bu sezon Ligue 1'e yükselen Metz'e  kiraladığı Mevlüt, tatilini Yozgat'ın Sarıkaya ilçesine bağlı Erbek köyündeki  ailesinin yanında geçiriyor.

Mevlüt, yeni takımı Metz'de gollerini atmaya devam edeceğini belirterek, "İyi işler çıkacağıma inancım tam. Allah'ın izniyle güzel şeyler ortaya koyacağım." dedi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2016) yakından takip ettiğini  anlatan Mevlüt, "EURO 2016'da A Milli Takım'ın kadrosunda olmak isterdim.  Fransa'da doğup büyümeme rağmen orada olamadığım için üzgünüm. Ama Fatih  hocamızın da bir bildiği vardır. O en doğrusunu bilir. Onun verdiği kararlara son  derece saygım var." diye konuştu.

Türkiye'nin turnuvada başarılı bir sonuç elde edeceğine inandığını  vurgulayan Erdinç, "Arkadaşlarım turnuvada ellerinden gelenin en iyisini  yapacaklardır. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Çünkü onlarda bu güç ve potansiyel  var. İnşallah güzel sonuçlar elde edip vatandaşlarımızın yüzünü güldüreceklerdir.  Dualarımız onlarla." ifadelerini kullandı.


Mevlüt Erdinç, ailesini ve memleketini özlediği için tatilini  Yozgat'ta geçirdiğini ve onlarla olmanın mutluluğunu yaşadığını da dile getirdi.

Her yıl köyüne geldiğini ve akrabalarını ziyaret ettiğini belirten  Mevlüt, şöyle devam etti:

"Akrabalarımı ziyaret ediyorum ve arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Bu  da moral ve motivasyonumu çok olumlu yönde etkiliyor. Burada doğa ile iç içe  olmaktan, köyümün havasını solumaktan huzur buluyorum. Dünyadaki en iyi tatil  yerlerinden daha iyi geliyor. Sessiz, sakin ve huzurlu bir yer. Burası her şeyden  önce ata toprağım. Sağ olsun buradaki hemşehrilerim de benimle çok yakından  ilgileniyor. Sevgilerini ve hoş görülerini hiç azaltmıyorlar. Ben de onları çok  seviyor ve onlarla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Futboldaki başarım önce  Allah'ın, sonra annemin, babamın, ailemin ve sevenlerimin destek ve duaları  sayesindedir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap