SON DAKİKA



Haber > Spor > EURO 2016 heyecanı Süper Lig'e yarayacak

EURO 2016 heyecanı Süper Lig'e yarayacak

17 Ekim 2015 Cumartesi - 10:45




Türkiye'nin EURO 2016 vizesi alması, bu önemli organizasyonda boy göstermek isteyen ligin yerli yıldızlarını şimdiden motive etti. Yabancı yıldızlar ü





Süper Lig'e Euro 2016 motivasyonu... İzlanda karşısında alınan 1-0’lık galibiyetle büyük turnuva hasretini noktalayan Türkiye, EURO 2016 vizesini aldı. Elde edilen başarı Spor Toto Süper Lig’in zirve adayı takımlarında daha farklı karşılandı. 

Özellikle Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda top koşturan yerli oyuncular 10 Haziran 2016 tarihinde başlayacak turnuvaya şimdiden dikkat kesildi. 

İstanbul’un 3 büyük kulübünde ay-yıldızlı forma rekabetinin artması bekleniyor. Fenerbahçe’de mevcut kadroda yer alan Volkan Şen, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Şener Özbayraklı ve Caner Erkin gibi isimlerin yanında Hasan Ali, Alper Potuk ve Gökhan Gönül’ün de aday oldukları biliniyor. Beşiktaş’ta da Cenk Tosun, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve Ersan gibi oyuncuların yanında İsmail Köybaşı, Tolga Zengin ve Necip Uysal gibi yerliler de ay-yıldızlı formaya yeniden kavuşabilmek için daha bir motive olacak. 

Galatasaray’da ise Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Hakan Balta, Yasin Öztekin ve Umut Bulut’un yanına eklenmek isteyen Semih Kaya, Emre Çolak ve Olcan Adın da ekstra çaba harcamak zorunda kalacak. 

Aday çok 


Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda da durum farksız değil. Mert Günok, Emre Taşdemir ve Serdar Aziz gibi yıldızlarını milli formaya gönderen yeşil-beyazlılarda Sercan Yıldırım ve Harun Tekin gibi potansiyel isimler var. Bordo-mavililerde ise Onur Kıvrak ve Okay Yokuşlu’nun yanına Mehmet Ekici, Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan katılmak için istekli olacak. 

Yabancılara ekstra motivasyon 

Süper Lig’de yabancı yıldızlar da ülkelerinin takımlarında yer almak isteyecek. EURO 2016’da boy gösterecek ülkelerin futbolcuları, kulüplerinde ekstra motivasyon gösterecek. 

Garantileyen ülkeler arasında Fenerbahçe’de Portekizliler Nani, Bruno Alves ve Meireles, Çek Cumhuriyeti’nden Kadlec ve play-off’u geçmesi halinde Danimarka’dan Kjaer bulunuyor. Galatasaray’da Belçika için Denayer ve Almanya için Podolski en büyük ihtimaller olarak gözükürken, Beşiktaş’ta özellikle Mario Gomez, Almanya, Veli Kavlak da Avusturya için öne çıkacak. 

Bursaspor’da Sivok ve Necid, Çek Cumhuriyeti’ni hedeflerken, Trabzonspor’da İsveç’in gitmesi durumunda Erkan Zengin özel bir sezon geçirecek.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap