SON DAKİKA



Haber > Spor > Eto'o'nun fiyatı 12 milyon euro

Eto'o'nun fiyatı 12 milyon euro

03 Mayıs 2016 Salı - 17:43




Antalyaspor yönetimi sezon başında İtalya’nın Sampdoria takımından transfer ettiği dünyaca ünlü golcü oyuncu Eto’o’nun fiyatını 12 milyon euro olarak





Antalyaspor yönetimi sezon başında sürpriz bir şekilde imza atan ve ligde oynanan 31 maçta rakip ağlara 20 gol gönderen Kamerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto’o’nun bonservis bedelini 12 milyon Euro olarak belirledi.

Antalyaspor’da mutlu olduğunu her daim dile getiren ancak futbolda her şeyin bir anda değişebileceğini söyleyen Eto’o’ya, Çin, ABD ve Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden teklif geldiği öğrenildi. Dünyaca ünlü golcü oyuncunun Antalyaspor ile sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalayan ve 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Eto’o’yu kırmızı-beyazlı yönetim takımda tutmayı hedefliyor. Antalyaspor yönetimi ancak Eto’o’nun fikrini değiştirmesi durumunda satışına onay vermeyi düşünüyor.

OYUNCULARIN BEDELİNİ 42 MİLYON EURO OLARAK BELİRLEDİK

Kırmızı-beyazlı yönetimde transfer komitesi, takımda kalması ve satılması düşünülen futbolcuların listesini çıkarırken, oyuncuların toplam değerinin 43 milyon Euro olduğunu belirlediler. Satılmayacak hiçbir futbolcularının olmadığını ifade eden Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, “Takımda bulunan her oyuncu değerini bulduktan sonra satılır. Bizde bu anlayışla takımda bulunan her futbolcunun fiyatını çıkardık. Buna göre Samuel Eto’o’nun da bonservis bedelini 12 milyon Euro olarak belirledik. Eto’o’ya, Çin, ABD ve Avrupa’dan çok sayıda teklif geliyor. İstediğimiz bonservisi vermeyi kabul ederlerse ve Eto’o da gitmek isterse ona göre değerlendiririz. Takımda bulunan çok sayıda oyuncumuza da teklifler geliyor. Bizde değerini bulduktan sonra her oyuncu satılıktır. Bu değerlendirmede takımda bulunan oyuncuların toplam değerini 43 milyon Euro olarak belirledik” dedi.

Antalyaspor yönetimi deneyimli teknik adam Jose Morais’in istekleri doğrultusunda takıma 4 futbolcu transfer etmeyi düşünüyor. Kırmızı-beyazlı yönetim transfer listesine konulan oyuncuların satılmasının ardından Teknik Direktör Morais’in istediği oyuncularla temasa geçecek. Transfer listesinde yer almayan ancak belirlenen transfer bedeline takımdan ayrılan oyuncu olması halinde Antalyaspor yönetimi giden oyuncuların yerine alternatifleri değerlendirecek. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap