SON DAKİKA



Haber > Spor > Eto'o takımını sırtlıyor

Eto'o takımını sırtlıyor

02 Mayıs 2016 Pazartesi - 11:44




Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, Spor Toto Süper Lig'de attığı gollerle takımını sırtlıyor.





Ligde çıktığı 31 maçta 39 puan toplayan Antalyaspor'un attığı 45 golün 20'si Samuel Eto'o'ya ait. Eto'o'nun lig maçlarında 6 da asisti bulunuyor.Antalya temsilcisi, Eto'o'nun gol attığı toplam 16 lig maçının 9'unu kazandı, 4'ünde berabere kaldı, 3'ünde ise sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Eto'o'nun bir proje transferi olduğunu ifade etti.  Ceylan yaptığı açıklamada, Eto'o'nun Antalyaspor'a ilginin artmasını sağladığını belirterek şöyle konuştu:"Eto'o sahadaki başarısıyla da ön plana çıktı. Attığı gol sayısı ile Antalyaspor'a büyük katkısı oldu. Takıma kaptanlık ve liderlik yaptı. Sözleşmesinde yazan prim var. Attığı 20 gol gereği prim alacak. Eto'o gibi futbolcular için tek başına prim önemli değil. Onun için önemli olan başarılı olmak. O hedefi tutturdu. Ligin en çok gol atan futbolcuları arasında. Antalyaspor'a büyük katkı sağladı."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap