SON DAKİKA



Haber > Spor > Eto'o için son teklif!

Eto'o için son teklif!

02 Ocak 2017 Pazartesi - 08:28




Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Antalyaspor'a Kamerunlu yıldız Eto'o için yeni takas önerileriyle son teklifi yapmaya hazırlanıyor.





geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mario Gomez'in takımdan ayrılması üzerine sezon başı Vincent Aboubakar'ı renklerine katan Beşiktaş, Kamerunlu futbolcudan beklenen verimi alamayınca ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte golcü arayışlarına da başladı.

Sezon sonu Eto'o'yu da renklerine katmak için uğraşan Siyah-beyazlı yönetim, tecrübeli golcüyü renklerine katmak için bir hayli ısrarcı. Antalyaspor'a son bir teklif için hazırlanıyor.

TAKAS İÇİN YENİ İSİMLER ÖNERİLECEK

Eto'o için 1 milyon Euro ve Ömer Şişmanoğlu'nu gözden çıkaran Beşiktaş, Antalyaspor cephesinden bu teklife de olumlu yanıt alamamıştı. G.Saray'ın da devreye girdiği Eto'o için Siyah-beyazlılar, ocak ayının ilk günlerinde Güney ekibi ile yine masaya oturacak. Bu kez takasta yeni oyuncular önerecek olan Beşiktaş, söz aldığı Kamerunlu'nun işini bitirmek için çaba gösterecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap