SON DAKİKA



Haber > Spor > Eskişehir'in yeri zirvedir

Eskişehir'in yeri zirvedir

29 Eylül 2016 Perşembe - 11:45




Hedefini direkt şampiyonluk olarak belirleyen Eskişehirspor, TFF 1.Lig’de 9 puanla 4.’lük koltuğunda oturuyor.





Hedefini direkt şampiyonluk olarak belirleyen Eskişehirspor, TFF 1.Lig’de 9 puanla 4.’lük koltuğunda oturuyor. Ligin namağlup tek takımı olan Es Es’in gözü ise zirvede. Kırmızı Şimşekler’in kaptanı Erkan Zengin iddialı konuştu. Yıldız futbolcu, “İyi durumdayız ama yetmez. Namağlup olmanın yanı sıra lider de olmamız gerekiyor. Bunu başaracak kapasiteye ve kaliteye sahibiz. İnanıyorum ki kısa zamanda zirveye çıkacağız” dedi. Ligin çok zorlu geçtiğini belirten Erkan, “Hiçbir maç oynamadan kazanılmıyor. Ama biz hedefe odaklandık. Kimse merak etmesin. Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkartacağız” ifadelerini kullandı.

Yönetimin yeni stat planı...

Ayrıca Eskişehirspor’un bu haftaki Bolu maçını yeni stadında oynama planı var. Ancak henüz kesin karar verilmiş değil. Yönetim, Futbol Federasyonu ile henüz resmi görüşmelere başlamadı.

Başkan devreye girdi

Zor dönemde başkanlığa aday olan ve TFF 1.Lig için müthiş bir kadro kuran Başkan Halil Ünal, Ümraniye beraberliğinin ardından devreye girdi. Ünal takımla bir toplantı yaparken, oyunculara galibiyet serisi beklediğini söyledi. Bunun yanı sıra teknik direktör Alpay Özalan’la da sürekli olarak görüşme halinde olan Başkan, genç hocaya ‘Arkandayız’ mesajı veriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap