SON DAKİKA



Haber > Spor > Eski Trabzonsporlu'nun yeni takımı belli oldu

Eski Trabzonsporlu'nun yeni takımı belli oldu

15 Ağustos 2023 Salı - 12:05




Eski Trabzonsporlu Fıratcan Üzüm'ün yeni takımı belli oldu.





Göztepe, Ankaragücü forması giyen 24 yaşındaki sağ bek Fıratcan Üzüm'le prensip anlaşmasına vardı. Oyuncunun kısa bir süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına devam ediyor.

Transferde daha önce Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere, Ankara Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak, Southampton’dan Mateusz Lis, Çaykur Rizespor’dan Kubilay Kanatsızkuş, Diambars’dan İbrahima Sory Diallo, Trabzonspor'dan Taha Altıkardeş, Konyaspor’dan Mame Diouf, Alanyaspor’dan Ümit Akdağ, Samsunspor’dan Celil Yüksel ve KV Kortrijk’den Billal Messaoudi’yi renklerine bağlayan İzmir temsilcisi, savunma hattına bir takviye daha yapmak istiyor.

Sarı-kırmızılılar, Ankaragücü ile Fıratcan Üzüm transferi için her konuda anlaşmaya vardı. Başarılı oyuncunun kısa bir süre içerisinde İzmir'e gelip sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Trabzonspor'un 2019 yılında Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Fıratcan Üzüm, Ümraniyespor'da bir süre kiralık olarak forma giydi. Bordo mavililerin U19 takımında da forma giyen oyuncu 2021 yılında Adanaspor'a transfer oldu. 2022'de Adanaspor'dan Ankaragücü'ne transfer oldu.


eski-trabzonsporlunun-yeni-takimi-belli-oldu.jpg

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap