SON DAKİKA



Haber > Spor > Eski günler geri gelecek

Eski günler geri gelecek

15 Temmuz 2015 Çarşamba - 06:25




Orduspor Başkanı Yaşar Pamuk, “Biz yönetici arkadaşlarımızla zor bir göreve soyunduk. Orduspor severlerden takıma sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.





Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor Başkanı Yaşar Pamuk, Giresun Temsilcimiz Erkan Başkıran’a Mor-Beyazlı kulübün geleceğiyle ilgili bilgiler verdi. Orduspor’un başına geçerken en büyük hedefinin eski günleri geri getirmek olduğunu ifade eden Pamuk, “Biz yönetim olarak geçmişi konuşmayacağız. Kulübümüzün durumu ortada. Elimiz kolumuz bağlı. Biz yönetici arkadaşlarımızla zor bir göreve soyunduk. Arkadaşlarım Orduspor için elini değil, herşeyini ortaya koymuştur. Orduspor severlerden takıma sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.

Pamuk, “Orduspor’u bu duruma getirenleri tarih asla affetmeyecektir.  Orduspor’u bu duruma getirmeye kimsenin hakkı yoktur. Bu takım ne benim ne başkasının. Bu takım tüm Orduluların. Bizler burada gelip geçiciyiz. Orduspor’u bu girdaptan ele birliği ile kurtarırsak, o zaman takımın önünü açarız” dedi Pamuk, “Orduspor’un önünü açmak için çalışacağız. Burada herkese büyük görevler düşüyor. Taraftarından esnafına, işadamından mülki amirine, milletvekilinden tüm Belediyelere kadar herkes Orduspor’un kurtuluş reçetesine imza atmalı. Bu kulübü yeniden eski günlerine döndürmeliyiz” diye konuştu. 

Bayraktar Orduspor’un evladıdır

Orduspor Başkanı Yaşar Pamuk, Teknik Direktör Sinan Bayraktar’a güvenlerinin tam olduğunu ifade etti. Pamuk, “Hocamız bizim özevladımız. Hocamıza tam yetki verdik. O da bir Ordulu olarak takımımız adına elinden geleni yapacağını söyledi. Hocamız ile bu işi başaracağımıza inanıyoruz. Kadromuzda en az 8-10 tane birbirinden kaliteli tecrübeli futbolcu var. Onlarla birlikte yolumuza devam edeceğiz.  Transfer tahtasını açabilme için de çalışmalarımız sürmekte” dedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap