SON DAKİKA



Haber > Spor > Erzurum maçıyla hasret sona erer

Erzurum maçıyla hasret sona erer

30 Ekim 2023 Pazartesi - 14:16




Şanlıurfa deplasmanından altın değerinde bir puanla dönen Giresunspor, Erzurum FK maçına kilitlendi. Çotanaklar zorlu maçı kazanıp 7 haftalık galibiyet özlemini dindireceğine inanıyor





TRENDYOL 1. Lig’de 10’uncu haftayı Şanlıurfaspor beraberliğiyle kapatan Giresunspor’da gözler Erzurum FK ile oynanacak zorlu müsabakaya çevrildi. Çiçeği burnunda teknik adam Mehmet Birinci nezaretinde çıkılan ilk maçta ortaya konan futbol alkış alırken, gelecek adına da umut verdi. Dolayısıyla bu futbol ve alınan 1 puan camiayı yeniden heyecanlandırdı.

HAFTALARDIR galibiyete hasret kalan ve son 7 maçta 2 beraberlik, 5 yenilgi alan Yeşil-Beyazlılar, Erzurum FK ile iç sahada oynanacak maça daha umutlu bakmaya başladı. Yeşil beyazlı taraftarlar, “Son ana kadar oyundan kopmayan oyuncularımızı kutluyoruz. Bu futbolu sergilersek Erzurum maçından galip ayrılır, üstümdeki kara bulutları dağıtırız” yorumlarını yaptılar.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap