SON DAKİKA



Haber > Spor > Ertuğrul Sağlam'ı büyüleyen sambacı

Ertuğrul Sağlam'ı büyüleyen sambacı

14 Kasım 2015 Cumartesi - 12:24




Bursaspor'un hocası, Belçika'da top koşturan Edmilson Junior'a hayran kaldı. Timsah, 21 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu için görüşmelere başlayaca





Edmilson Junior sesleri... Ersun Yanal iddialarını sert bir dille yalanlayan Bursaspor’da, transfer çalışmaları başladı. Başkan Recep Bölükbaşı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın sonuna kadar arkasında olduklarını açıklarken, şampiyon hoca takıma takviye konusunda flaş bir isim buldu. Uzun süredir Belçika Ligi ekiplerinden St. Truiden forması giyen Edmilson Junior’u izleyen Sağlam, 21 yaşındaki Sambacı’ya hayran kaldı. Her iki kanatta görev yapan 21 yaşındaki oyuncu, bu sezon çıktığı 14 maçta 4 kez ağları havalandırdı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Edmilson’un uygun maliyeti de Bursaspor’u cezbeden diğer nokta.  1.82 boyundaki Sambacı için önümüzdeki günlerde Yeşil-Beyazlı kulübün görüşmelere başlayacağı öğrenildi. Ertuğrul Sağlam, devre arasında Edmilson Junior’un takıma kazandırılmasını istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap