SON DAKİKA



Haber > Spor > Ersun Yanal'a ne?

Ersun Yanal'a ne?

24 Mart 2015 Salı - 11:06








Ersun Yanal Trabzon'da oynanan hemen hemen her maç sonrası İstanbul'a uçuyor. Kimse de bu olaya ses çıkarmıyor. Pazar günü akşamı yine hocamız, 20.20 uçağıyla İstanbul yolculuğuna çıktı. Hocamızın uçtuğu saatlerde Fenerbahçe-Beşiktaş maçı varmış! Hocamıza ne? Nasılsa onlar Trabzonspor'un rakibi değiller! Bizi görenler şunu soruyor: "Acaba Ersun Yanal'ın sözleşmesinde, 'her maçtan sonra İstanbul'a gideceğim' diye bir madde mi var?" Bizler olduğunu sanmıyoruz. Elbette hocanın özel yaşantısı bizi zerre kadar ilgilendirmiyor. İstanbul'a da uçar, Milano'ya da Bodrum'a da. Biz Trabzonspor'un sahada göstereceği performansa ve bunun karşılığında alacağı sonuçlara bakıyoruz. Yine de Ersun Yanal'a şunu diyoruz: "Be birader, her zaman İstanbul'a gidilmez ya. Böyle yapıyorsun ya, millet ne diyor biliyor musun, 'eli işte gözü oynaşta'..."

AYKUT NE YAPMALI?

İyi de oynuyordu. Kendine güveni gelmiş, her maçta neredeyse kusursuz oynamaya başlamıştı. Ne olduysa, bir anda kendini yedek kulübesinde buldu Aykut Demir. Sahi Aykut Demir neden oynatılmıyor, bileniniz var mı? Form tutmaksa tuttu, performanssa, her maçta olağanüstü performans gösterdi. Eeee daha ne olacaktı? Bize öyle geliyor ki Ersun Yanal'ın adalet dağıtan kantarının dengesi bozuldu. Hal böyle olunca kantarın topuzu savrulmaya başladı. Aykut Demir oynaması için daha ne yapmalı Ersun hoca?

AH O HESAPLAR!

Bir taraf diyor ki, "Devam itiraz hakkımızı kullanacağız..." Yönetim kuruluna muhalefet kanat ise "Hayır, 45 gün içerisinde genel kurul yapmalı Trabzonspor" diyor. Ne ilginç değil mi? Şimdi soralım iki tarafa da: Paylaşamadığınız ne, nedir? Yönetim devam etmek istiyor, buna şaşırıyoruz. Neden mi? Eğer kaynak yaratıp bulamazlarsa, Trabzonspor'un futbolculara bir kuruş dahi ödemesi mümkün görünmüyor. Ekonomik olarak dipte. O zaman neden ısrarla Aralık ayı deniyor genel kurul? Muhalefet genel kurul diyor, onların isteği karşısında da şok geçiriyoruz. Yahu sizler değil misiniz "Trabzonspor yönetilecek durumda değil, battı, bu borcun altından çıkılmaz" diyen? Peki şimdi ne oldu? Her şey güllük gülistanlık mı? Ah o hesaplar var ya o yaptığınız hesaplar!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap