SON DAKİKA



Haber > Spor > Ersun Yanal onayı verdi

Ersun Yanal onayı verdi

24 Haziran 2015 Çarşamba - 15:39




Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Douglas Teixeira için Ersun Yanal, "Alalım" raporunu verdiği öğrenildi.





Savunmaya mutlaka bir transfer yapacak olanTrabzonspor, Douglas Teixeira’da büyük yol kat etti.  Dinamo Moskova’nın UEFA’dan 1 yıl AvrupaKupaları’ndan men cezası almasının ardından takımdan gideceğinin sinyalini veren 27 yaşındaki stopere, teknik direktör Ersun Yanal’dan vize çıktı. Süleyman Hurma aracılığıyla ilk teması kuran Bordo-Mavililer’in şimdi de resmi adımları atması bekleniyor.

 Bunun üzerine, savunma hattında rotasyonu çok dar olan Yanal’ın, Douglas’ın alınması için yönetime rapor verdiği öğrenildi. Belkalem’in gitmesi, Bosingwa’nın sakatlığı,Mustafa Yumlu’nun kadroda düşünülmemesi ve Mustafa Akbaş’ın da performansını yeterli bulmayan Ersun hocanın elinde direkt stoper olarak sadece Uğur Demirok var. Medjani’yi ön liberoda kullanan Yanal’ın, Douglas transferinden sonra buraya bir ismin daha alınması konusunda ısrarcı olduğu gelen haberler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap