SON DAKİKA



Haber > Spor > Ersun Yanal: 'Hakkınızı helal edin'

Ersun Yanal: 'Hakkınızı helal edin'

17 Şubat 2020 Pazartesi - 17:17




Fenerbahçe'de, Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, 2-1'lik Ankaragücü yenilgisinin ardından sarı-lacivertli futbolculardan helallik aldığı iddia edildi.





Fenerbahçe'nin Trabzonspor mağlubiyeti ile başlayan çöküşü, Ankaragücü maçıyla sabırları taşırdı.. Başkent'te alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrasında teknik direktör Ersun Yanal'ın geleceği ciddi olarak tartışılmaya başlandı.

Haber7'de yer alan habere göre, tecrübeli çalıştırıcı, maçın ardından soyunma odasında sadece 30 saniye kaldı ve maçla ilgili tek kelime konuşmadı. Sadece "Bütün sorumluluk benim. Hiçbirinizi suçlamıyorum. Benim durumumun ne olacağını bilmiyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.Fenerbahçe'de birkaç futbolcunun özellikle antrenmanlardaki plansız-programsız gidişat ve rakip analizlerindeki zafiyet nedeniyle tecrübeli hocadan rahatsız olduğu, bu nedenle Yanal'la arası bozuk olan çok sayıda futbolcu bulunduğu öğrenildi.

 

Beğendim
1
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap