SON DAKİKA



Haber > Spor > Erling Haaland'ın serbest kalma bedeli ortaya çıktı!

Erling Haaland'ın serbest kalma bedeli ortaya çıktı!

11 Ekim 2022 Salı - 15:59




Borussia Dortmund'dan ayrılmasının ardından İngiltere Premier Lig'de Manchester City'ye transfer olan ve olağanüstü bir çıkış yakalan Erling Haaland'ın serbest kalma bedeli ortaya çıktı.





Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund forması ile gösterdiği performans yıldızlaşan ve yaz transfer döneminde Premier Lig devi Manchester City'ye imza atan Erling Haaland gösterdiği performansla olağanüstü bir çıkış yakaladı.

22 yaşındaki futbolcu rekorları bir bir kırarken, değerine değer katmaya da devam ediyor.

ÇILGIN RAKAM

The Athletic'te yer alan habere göre Norveçli golcünün serbest kalma bedeli ortaya çıktı. Haaland'ın sözleşmesinde 2024 yazından itibaren geçerli olacak 200 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi yer alıyor.

Ancak yıldız futbolcunun serbest kalma maddesinde önemli bir ayrıntı bulunuyor. Haaland, Manchester City'de kaldığı sürece hiçbir Premier Lig ekibi bu maddeyi kullanamayacak. İngiltere dışındaki kulüpler 200 milyon Euro'yu gözden çıkarmaları halinde golcü futbolcuyu 2024 yazından sonra kadrolarına katabilirler.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap