SON DAKİKA



Haber > Spor > Erken kalkan erken yol alır

Erken kalkan erken yol alır

17 Ekim 2014 Cuma - 11:27




Trabzonspor’da Teknik Direktör Halilhodzic, antrenman eksiği olan Mustafa Yumlu, Aykut, Constant, Yusuf ve Özer’e sabahın erken saatlerinde ekstra idm





Trabzonspor’da kritik Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları sürerken, Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, 5 oyuncuyla yakından ilgileniyor. Milli takımdan gelen futbolcuların sakatlık ve fiziksel durumlarıyla ilgili kendilerinden bilgiler alan Boşnak teknik adam, sakatlıkları nedeniyle hafta içerisinde takımla birlikte fazla çalışma fırsatı bulamayan Özer Hurmacı, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Constant ve Yusuf Erdoğan’a ise özel bir program hazırladı. Antrenman eksiği olan 5 futbolcuya büyük ihtiyaç duyan Halilhodzic, açıklarını kapatmak için ekstra idman programı koydu. Sabahın erken saatlerinde futbolcularına idman yaptıran Boşnak teknik adam, "Hepiniz oynamak istiyorsunuz biliyorum ama oynamak isteyen çok çalışacak. Siz günde çift antrenman yapacaksınız" dedi. Bu arada Bordo-Mavili takımdaki diğer oyuncular günde tek idman yaparak zorlu maça hazırlanacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap