SON DAKİKA



Haber > Spor > Erkek gibi oynayın

Erkek gibi oynayın

04 Kasım 2015 Çarşamba - 11:52




Trabzonspor Cumartesi günü oynanacak Başakşehir maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştirilen antrenmanla devam ettirdi.





Antrenmanda futbolcularına çift kale maç yaptıran Şota Arveladze maçı sık sık bölerek futbolcularına uyarılarda bulundu. Bir pozisyon sonrası Şota, Mehmet, Erkan ve Cardozo'yu yanına çağırarak üç futbolcuya hücumda daha etkin rol oynamaları konusunda uyardı. Gürcü Hoca üç hücumcu futbolcusundan daha fazla gol pozisyonu üretmeleri gerektiğini aktardı.Bu sırada Şota'nın uyarılarından Alper de nasibini aldı. Çift kale maçı sırasında takımı atağa çıkan Alper atağa destek vermek yerine yerinde bekleyince Şota oyuncusunu uyararak "Neyi bekliyorsun burada" diyerek ataklarda hücuma daha çok destek vermesini istedi.Genç teknik adam çift kale maçı sık sık durdurarak diğer oyuncularına da uyarılarda bulunurken futbolcularına "Erkek gibi oynayın, daha fazla mücadele edin" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap