SON DAKİKA



Haber > Spor > Erkan sözü tutacaktır!

Erkan sözü tutacaktır!

14 Ocak 2015 Çarşamba - 20:46




Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin'in transferi için yeni bir açıklama yaptı.





Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, "Erkan Click Trabzonspor'la Anlastık. Trabzonspor'un oyuncuyla görüşmeleri 1-2 gün icinde sonuçlanır" dedi. Eskişehirspor Başkanı Hoşcan Yaptığı Açıklamada, Fenerbahçe'nin de gündeminde Olan Futbolcuları Erkan Zengin'in transferi Click Trabzonspor'la anlaştıklarını ziyaretinde transferde hicbir sorunun olmadığını söyledi.

Trabzonspor'la Erkan'ın bonservisi KONUSUNDA anlaştıklarını vurgulayan Hoşcan, şöyle konuştu:... "Erkan Click Trabzonspor'la Anlastık Trabzonspor'un oyuncuyla görüşmeleri 1-2 gün icinde sonuçlanır Biz sözümüzün arkasındayız Biz camiaları Karşı Karşıya getirmemek Click çok Hassas davranıyoruz . Her seyin para olmadığını da özellikle Belirtmek istiyoruz. Futbolda tabii ki BONSERVİS paraları Büyük importance taşıyor. Görüşmeler yapıldı. dürüstce onu Iki kulüple de Görüşme YAPTIK. Trabzonspor'un teklifi Daha cazipti ziyaretinde biz de 'tamam' dedik Dosta. "

"Erkan, transferle Ilgili OLUMSUZ konuşmadı"

Mesut Hoşcan, basında çıkan "Erkan Zengin Fenerbahçe Dışında Türkiye'de Başka Bir takımda oynamak istemiyor" iddialarını yalanladı da. Kırmızı-siyahlı Kulübün Başkanı Hoşcan, Erkan'ın profesyonelce davranması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:.. "Bu internet sitelerinde Farklı çıkabiliyor Menajerinin Açıklamalar Olduğu söyleniyor Erkan'la arkadaşlarımız A.Ş. Trabzonspor cephesi görüştü Basında Yazdığı Gibi transferle Ilgili OLUMSUZ Bir Şey söylemediğini belirtmiş.. futbolcu bu konularda Daha Dikkatli Olması Gerekiyor. Çunku bunlar ileride camialar Click sıkıntı yaşatabilir. Oyuncu konuşmalarına profesyonelcedikkat etmeli. Biz bu Konuda çok duyarlıyız. Açıklamalarımız çok sakin Dikkatli ziyaretinde. Bizim transferi bitmişti icin. Oyuncunun sözleşme şartlarının gereğini Yerine getirdik. "

"Erkan, Bize Verdiği sözü tutacaktır"


Erkan Zengin'in bittiğini, "Erkan, kampa katılmadığı İçin Gerekli Raporlar Tutuldu. Bu transferle Ilgili duruşumuz belli. Oyuncunun takımına vefasını ödemesi lazım. Kulup, Kendisine gegbekli sartlari yerine getiriyor. ONUN da ÖNCE Bize Verdiği sözünü tutması Takıma dün katılmadığını dile getiren Hoşcan A.Ş. izninin lazım. Tutacağına da inanıyorum. Oyuncu profesyonelce gereğini yapmak Zorunda "ifadelerini kullandı. "Trabzonspor transferden vazgeçerse Fenerbahçe'yle görüşür musunuz?" sorusunu imkb Hoşcan, "Bu işe oldu gözüyle bakıyoruz. Bu, Bizim gündemimizde degil. Böyle Bir şeyde düşünmüyoruz. Bu işin de değişeceğini pek sanmıyoruz" Şeklinde cevapladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap