SON DAKİKA



Haber > Spor > Erkan Sözeri'ye güvenoyu

Erkan Sözeri'ye güvenoyu

08 Kasım 2014 Cumartesi - 10:58




Giresunspor Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, Teknik Direktör Erkan Sözeri ile kendilerine yeni bir sayfa açtıklarını belirterek, Kayserispor maçı





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, Giresun temsilcimiz Erkan Başkıran'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kazancıoğlu, Teknik Direktör Erkan Sözeri’ye güvenlerinin tam olduğunu belirtirken, Kayserispor maçıyla birlikte çıkışa geçeceklerini ifade etti. Kazancıoğlu, "Giresunsporumuzun kötü gidişatına bir türlü dur diyemedik. Yönetim olarak bizler tüm arkadaşlarımızla gecemizi gündümüzü bir ettik. Ama şans bir türlü bizim yüzümüze gülmedi ve artık geçmiş geride kaldı. Teknik Direktör Erkan Sözeri ile kendimize yeni bir sayfa açtık" dedi. Kazancıoğlu, "Sözeri ve ekibimize güveniyoruz. Giresunspor zevk veren bir takım olacak. Giresunluların da hem takıma hem de hocamıza sahip çıkmasını istiyoruz. Taraftarımız her zaman takımının yanında. Burada tek yapılacak iş birlik ve beraberliği sağlamaktır" ifadelerini kullandı. Kayserispor maçıyla çıkışa geçeceklerine inandıklarını belirten Kazancıoğlu, şunları kaydetti: "Kayserispor maçı bizim çıkış maçımız olacaktır. Güçlü rakibimiz karşısında aslanlar gibi mücadele edip taraftarlarımızın da desteğiyle üç puanı hanemize yazdıracağız. Takımımız bunu da başaracak güçtedir."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap