SON DAKİKA



Haber > Spor > Erkan Sözeri dümene geçti

Erkan Sözeri dümene geçti

22 Ekim 2015 Perşembe - 10:51




Giresunspor’da geçen sezon dar bir kadroyla önemli başarılara imza atan Teknik Direktör Erkan Sözeri, Yeşil-Beyazlı takımla sezon sonuna kadar yeniden





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da Sefer Yılmaz’dan boşalan teknik direktör koltuğuna Çotanaklar’ın geçen sezonki hocası Erkan Sözeri oturdu. Sözeri’nin ekibinde Mehmet Şimşek, Mustafa Döngez, Yasin Kurt ve Burak Akalp yer alıyor. Sözeri’nin tekrar Yeşil-Beyazlı ekibin başına gelmesinde Giresunspor’un ana sponsorlarından İlteriş Grup büyük rol oynadı. Giresunspor’un aynı zamanda göğüs reklamı sponsoru olan İlteriş Grup, Erkan Sözeri’nin Giresunspor’a transferinin finansmanını sağladı. Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, İlteriş Grup’a bu transferde sağladıkları finansman desteği için teşekkür ettiğini söyledi.

Bozbağ, “Sezon başı yaptığımız hamlelerde bazen sezon içerisinde değişiklikler yapmak hasıl oluyor.Aldığımız saha sonuçları neticesinde yönetimin aldığı kararla Sefer hocayla yollarımızı ayırdık. Önümüzde uzun bir sezon var. Bu sezonda da Giresunspor taraftarlarının beklentileri var. Bizim de bu beklentilere cevap vermemiz gerekiyor. Teknik direktörlük için de ailemizden biri Erkan hocaya teklif götürdük. O da şartlarımızı bilerek, bizi yormadan teklifimizi kabul etti” “Erkan hocayla geçmiş ödnemde güzel bir sinerji yakalamıştık. Bu sinerjiyi tekrar aynı şekilde sağlamak için hem biz hem de hocamız çalışacak. Sezon başında benim devam edip etmeyeceğim belli değildi. Hoca da bu işten ekmek yiyor. Balıkesir’den teklif gelmişti ve o da oraya gitmişti. Beni de aramıştı giderken. Yani her şeyden bilgimiz vardı. Artık biz bundan sonrasına bakacağız. Alınacak çok puan var. Giresunspor’u layık olduğu yere getirmek için çalışacağız” dedi.

Yere sağlam basacağız

Sözeri, “Bu sene PTT 1. Lig daha zorlu geçecektir. Alınan puanlar ortada. Her şeye gebe bu lig... Ayaklarımız yere sağlam basarak, hedeflerimizi tutarak, en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Hep söylediğimiz bir şey var. Sihirbaz değiliz. Futbolcularımızla geçen seneki birlikteliği yakaladığımızda, Giresunspor’un en iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Hedeflerimiz konusunda da başkanımızla konuştuk. Bunlar bizim içimizde. Çok güzel hedefler koyduk. İnşallah güzel mücadeleyle sezon sonunu getiririz” şeklinde konuştu.

Yuvama döndüğüm için mutluyum

Kısa bir ayrılıktan sonra Giresunspor’da ikinci kez göreve gelen Teknik Direktör Erkan Sözeri, öncelikle tekrar Yeşil-Beyazlı camianın içerisinde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Sözeri, “Zor bir sezon bizi bekliyor. Futbolda fatura önce teknik adamlara kesilir. Hem biz ayrılık yaşadık hem Sefer hoca ayrılık yaşadı. Sefer hocaya teşekkür etmek lazım... Çok da iyi maçlar oynadılar. Ben de kendi maçlarımız olmadığı dönemde Giresunspor’u takip ettim. Talihsiz puanlar kaybedildi. Bu bedeli ödeyen insanlar hep biziz” diye konuştu.

Çok güzel hedeflerimiz var

“İşimizin zorluğunu biliyoruz” diyen Sözeri, şunları kaydetti; “Geldiğimizden itibaren, ismimiz anıldığından itibaren çok büyük bir yakınlık gösterildi. Bu benim için çok güzel bir şey. Bunun da sorumluluğu ağırdır. İnsanlar bizi buraya getiriyorsa, teveccüh gösteriyorsa, insanlar beklenti içerisine girmiştir. Bu beklentileri karşılamak için çok çalışacağız. Geçen sene de aynı pozisyonda gelmiştik. İnşallah ‘futbol şansı’ dediğimiz olay yanımızda olursa, hep birlikte el ele verip bu takımı iyi bir yerlere getiririz” dedi.

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap