SON DAKİKA



Haber > Spor > Ergin Ataman: Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez

Ergin Ataman: Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez

16 Kasım 2021 Salı - 16:46




Turkish Airlines EuroLeague'in 10. haftasında iç sahada Olympiacos'u konuk etmeye hazırlanan temsilcilerimizden Anadolu Efes'in koçu Ergin Ataman, taraftarlarıyla birlikte geçmiş yıllardaki sinerjiyi yakalamaları gerektiğini belirtti ve 'Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez' ifadelerini kullandı.





Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, 10. hafta mücadelesinde Olympiacos'u konuk edecek. Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. 

Taraftar desteğinin önemini dile getiren Ataman, "Olympiacos’ta, Kostas Sloukas ve Thomas Walkup’ın organizasyonunda, Tyler Dorsey skorer oyunu ile, Moustapha Fall pota altında fiziksel gücü ile ve Sasha Vezenkov da alan açan dış atışları ile çok etkili. Ayrıca sürekli adam değişme savunması ile rakibin hücum düzenlerini bozan ve sezona çok iyi başlayan bir takım. Ayaklarımızın yere basıp azami konsantrasyon ve mücadele ile kazanmamız gereken bir maç. Taraftarımızın da izleyici değil altıncı oyuncu olması ile birlikte geçmiş yıllardaki sinerjiyi yakalamamız çok önemli olacak. Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez. Hep birlikte başardık, yine başaracağız" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap