SON DAKİKA



Haber > Spor > Eren Dinkçi dünya yıldızlarını geride bıraktı

Eren Dinkçi dünya yıldızlarını geride bıraktı

26 Aralık 2023 Salı - 16:12




Almanya'da Bundesliga'nın ilk devrenin en hızlı futbolcusu 36.41 kilometre hız ortalaması olan Heidenheim forması giyen Eren Dinkçi oldu.





Almanya Bundesliga'nın yeni ekiplerinden Heidenheim, gösterdiği performansla futbol camiasının takdirini topluyor. 2023-2024 sezonunda Bundesliga'ya yükselen Heidenem, mütevazi kadrosuna rağmen sezonun ilk yarısını Wolfsburg, Mönchengladbach, Werder Bremen gibi takımların üstünde tamamladı.

Eren Dinkçi bu sezon Heidenheim'da gösterdiği performansla takımının önemli isimlerinden birisi oldu. Bu sezon takımının ligde oynadığı 16 maçın 15'ine ilk 11'de başlayan 22 yaşındaki forvet oyuncusu bu maçlarda rakip ağları 6 kez sarsmayı başardı.

Ligde Kleindienst ile birlikte Heidenem'ın en golcü ismi olan Eren Dinkçi, Almanya Kupası'nda görev aldığı tek maçta da 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

İLK YARININ EN HIZLI FUTBOLCUSU

16 haftası geride kalan Bundesliga'da 36.41 kilometre hız ortalaması yakalayarak ilk yarının en hızlı futbolcusu olan 22 yaşındaki Eren Dinkçi, Alphonso Davies, Jeremie Frimpong, Leroy Sane gibi hızlı futbolcuları geride bıraktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap