SON DAKİKA



Haber > Spor > Eren Derdiyok artık Galatasaray'da!

Eren Derdiyok artık Galatasaray'da!

01 Ağustos 2016 Pazartesi - 12:18




Eren Derdiyok için Donk + Umut Bulut teklifini götüren Galatasaray, Kasımpaşaspor'un inadını kırdı.





Galatasaray Lukas Leiva’nın ardından Kasımpaşalı Eren Derdiyok’un transferinde de son aşamaya geldi. 28 yaşındaki futbolcu için Galatasaray’ın takas+para teklifine lacivert-beyazlıların olumlu yanıt verdiği belirtildi.

RIZA ÇALIMBAY: EREN'İN BİZE FAYDASI OLMAZ

Cim-Bom’un önerdiği Umut Bulut ve Ryan Donk’u kadrosunda görmek isteyen Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın, “Bu saatten sonra Eren’in bize faydası olmaz. Gitmeyi kafasına koymuş. Umut da Donk da benim işimi görür. Bu yüzden teklifi kabul edelim” dediği öğrenildi.

ARADAKİ FARK 500 BİN EURO'YA KADAR İNDİ

Bu gelişme üzerine iki kulüp arasındaki pazarlıkların sadece Umut ve Donk’un yanı sıra verilecek rakamla ilgili olduğu bildirildi. İki kulübün transfer için prensipte anlaştığı belirtildi. Rakam konusunda aradaki farkın 500 bin euroya kadar indiği belirtildi.


Galatasaray, Eren Derdiyok için Umut ve Donk ile beraber 2.2 milyon euro teklif ederken, 3.5 milyon euro isteyen Kasımpaşa da son olarak 3 milyon euroya kadar indi. Cim-Bom ise son olarak 2.5 milyon euroya çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap