SON DAKİKA



Haber > Spor > Eren aşkı alevlendi

Eren aşkı alevlendi

17 Nisan 2016 Pazar - 10:40




Trabzonspor’un devre arasında kadrosuna katmak için çok uğraştığı ancak transfer edemediği gurbetçi golcü için Kasımpaşa’yı ikna turları yeniden başla





Bir yandan yeni sezonda Avrupa’da olmanın hesaplarını yapan Trabzonspor, bir yandan da gelecek sezon için iskelet kadroyu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda listesinde Başakşehir’den Edin Visca, Osmanlıspor’dan Ndiaye ve Umar, Gaziantepspor’dan Orkan gibi futbolcular olan Bordo-Mavililer’in devre arasında kadrosuna katmak için çok uğraştığı ancak transferini gerçekleştiremediği Kasımpaşalı Eren Derdiyok için yeniden atağa kalktığı öğrenildi. Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın da “Eren Derdiyok yüzde 99 sezon sonu gidecek. Türkiye’den de yurt dışından da teklifler var” açıklamasından sonra Trabzonspor kanadının “Bizden başkası devreye girmeden bu oyuncuyu alalım” dediği ortaya çıktı. Öte yandan Eren’in de büyük takımda oynamak istediği ve Trabzonspor’un ‘50’nci Yıl’ projesi nedeniyle Bordo- Mavililere sıcak baktığı kaydedildi. Eren bu sezon Kasımpaşa’da 10 gol atıp, 3 asist yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap