SON DAKİKA



Haber > Spor > Ercüment Çoşkundere "Van’ı geçelim zirveye göz kırpalım"

Ercüment Çoşkundere "Van’ı geçelim zirveye göz kırpalım"

04 Ekim 2023 Çarşamba - 13:48




Yeni teknik direktörü Ercüment Çoşkundere yönetiminde ikide iki yapan kırmızı-lacivertliler Van Spor engelini de aşarak galibiyeti serisini 3 maça çıkarmak istiyor





TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan 1461 Trabzon FK’da üst üste alınan galibiyetler camiada umutları yeniden yeşertti. Ligde oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan kırmızı-lacivertliler yeni teknik direktörü Ercümend Coşkundere ile çıktığı son iki karılaşmada 6 puan çıkarıp yeniden gözünü zirveye dikti.

GRUPTA namağlup lider Vanspor FK’yı ağırlayacak olan 1461 Trabzon FK bu mücadeleyi de kazanıp hem 3’te 3 yapmak hem de zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor.  8 Ekim Pazar günü Yavuz Selim Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma öncesinde Başkan Celil Hekimoğlu taraftarı tribüne davet ederken zorlu maçta en büyük kozlarının taraftar olacağı söyledi. 

Durmak yasak




1461 TRABZON FK, hafta sonu sahasında oynayacağı Van Spor maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik direktör Ercümend Çoşkundere gözetiminde Hekimoğlu Döküm Futbol Tesisleri Sahası’nda hazırlıklarına devam eden kırmızı-lacivertliler dün taktik idman gerçekleştirdi. Isınma hareketleri ve koşu ile başlayan çalışma taktik çift kale ile sona erdi. Taktik çift kalede oyuncuların oldukça forma olduğu öğrenildi.

HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap