SON DAKİKA



Haber > Spor > Ercümend Çoşkundere "Bu takım şampiyon olacak "

Ercümend Çoşkundere "Bu takım şampiyon olacak "

10 Ekim 2023 Salı - 15:09




1461 Trabzon FK teknik direktörü Ercümend Çoşkundere Van spor maçının ardından konuştu;





1461 TRABZON FK Teknik direktör Ercümend Coşkundere 4-0’lık Van Spor  maçının ardından kulübün medya merkezine değerlendirmelerde bulundu.  Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyen Coşkundere; “Rakibin oyun planını bozmak için çok çalıştık. İlk yarı sistemlerini bozduk. Ön alanda yer alan oyuncularımızla ön alanda baskı yaptık. Konuştuğumuz şekilde oynanan oyun ve günün sonunda alınan 4 farklı galibiyet çok önemliydi. Lideri mağlup ettik. Bu galibiyet tesadüf değil” dedi.

LİGİN uzun bir maraton olduğuna dikkat çeken Coşkundere; “ Daha çok yolun başındayız. Önümüzdeki hafta Pazar, Çarşamba Pazar maçları oynayacağız. Oraya da diri ve doğru girmek adına sıkacağız. Bizim hedefimiz şampiyon olmak. Oyuncu kadrosu ile ilgili bir problemimiz yok. Sadece oyuncuları ve oyunu geliştirme adına bir şeyler katmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Günün sonunda kazanan 1461 Trabzon FK yılında sonunda da inşallah şampiyon olacak” diye konuştu

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap