SON DAKİKA



Haber > Spor > Eninde sonunda gerçekleşecek

Eninde sonunda gerçekleşecek

23 Haziran 2015 Salı - 09:36








Kuyuya atılan taş misali... Her ne kadar "Böyle bir şey yok" diye açıklama yapılsa da, yine Ersun Yanal'ı gönderiyorlar, yerine Şota'yı getiriyorlar. Basının içerisindeki 'ulemalar', Trabzonspor'u kaotik sürece sokmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Bu gibi dedikoduların bu kadar ayyuka çıkarılmasının nedeni, Süleyman Hurma üzerinden 'Şota' algısı yapılmasıdır. Herkesin bildiği üzere, Hurma ile Şota bir dönem Kayserispor'da birlikte görev yapmışlardı. O nedenle, krizin çıkması için en yumuşak karın burası. Dedik ya; "Bir deli kuyuya taş attı" misali... Eninde sonunda medyanın içerisinde olanlar ve medyaya yakın olup onları yönlendirenlerin dediği gerçekleşecektir. Birisine kırk gün "Delisin" desen; o saatten sonra onun akıllı kalması mümkün müdür? Her gün "Ersun Yanal gidecek, Şota gelecek" şeklinde yazılıp çiziliyorsa; bakın görün, eninde sonunda bu gerçekleşecektir. Sonra dersiniz "Bunlar yazmıştı" diye.

VAZGEÇİN ONDAN

Hurma Trabzonspor için bir şanstır. Süleyman Hurma olmasaydı, Trabzonspor yine menajer Metin Korkmaz'a teslim olup, M'bia transferini yılan hikayesine dönmeden sonlandırmış olacaktı. Allah aşkına soralım size, Korkmaz'ı vazgeçilmez kılan ne? Kimdir bu Metin Korkmaz? Kimlerle ilişkisi var? Kimler ortağı? Ne kadar güvenilir bir menajer? İki sezondur Korkmaz ile yatıp kalkıyorsunuz. Metin Korkmaz için alt alta yazabilecek olduğumuz böyle bir sürü soru var. Her önemli (Parası uçuk olan) transferin altından Metin Korkmaz çıkıyor. Kardeşler, o ki Süleyman Hurma'yı getirdiniz sportif direktör olarak, Trabzonspor'un başına vazgeçin Metin Korkmaz beyefendiden.

OLACAKSA HEKİMOĞLU'NDA OLMALI

Ok yaydan çıktı bir kere. Geriye dönüşü yok çıkan okun. Kimse ortada yokken Celil Hekimoğlu, "Ben Trabzonspor başkanlığına adayım" dedi. Üstelik borç 300 milyonu aşmışken bu cesareti gösterdi. Bizim bildiğimiz, Celil Hekimoğlu'nun macera peşinde olmadığıdır. Gecesini gündüzüne katarak, tüm zamanını 'Trabzonspor'u bu zor süreçten nasıl çıkarırım'a yoruyor. Nerede bir Trabzonsporlu varsa, Hekimoğlu mutlaka ona dokunuyordur. O nedenle genel kurul sürecine girilmemesine rağmen büyük yol kat etti. Ha, "Bundan sonra Celil Hekimoğlu birilerinin şemsiyesi altına girer mi?" derseniz. Ona verecek olduğumuz cevap, kocaman bir "Hayır" olur. Birleşme, bir bütünlük olacaksa; Hekimoğlu'nun çatısı buna oldukça müsait.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap