SON DAKİKA



Haber > Spor > Engin Sofu "Çifte bayram yaşayacağız"

Engin Sofu "Çifte bayram yaşayacağız"

09 Nisan 2024 Salı - 14:26




Çayelispor başkanı Engin Sofu şampiyonluk için iddialı konuştu.





BÖLGESEL Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Smart Holding Çayelispor’da Başkan Engin Sofu 3-0’lık Arsinspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kazandıkları için mutlu olduğunu söyleyen Sofu; “ “Mutluyuz, çok sevinçliyiz. 30 yılın üzerine şampiyonluğa bu kadar yaklaştık. Bunun tarif edilmez bir mutluluğu var. Bugünde güzel bir galibiyet aldık. Çayeli şenlendi. Her tarafta bir bayram sevinci var. İnşallah Görele maçını da kazanıp matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyeceğiz ve çifte bayram yaşacağız” dedi.

ŞAMPİYONLUĞUN temellerinin 3 yıl öncesinden atıldığına dikkat çeken Sofu; “ 30 yılın üzerine de bize nasip olacak inşallah. Gerçekten kolay olmadı. 3 yılda çok emek verdik. Biz buraya gelmeden önce 3. yılda şampiyon olacağız demiştik. Allah’ta bize şampiyonluğu nasip etmek üzere. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. İnşallah sonuna kadar camia, taraftar, yönetim, teknik kadro ve oyuncularla el ele vererek şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz Bütün çektiğimiz çileyi unutacağız. Çayeli halkına da hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap