SON DAKİKA



Haber > Spor > En kötüsü Magath dedi!

En kötüsü Magath dedi!

30 Nisan 2016 Cumartesi - 16:40




Akhisar Belediyespor'un golcü futbolcusu Rodallega, Trabzonspor'un gündeminde olduğu iddia edilen Alman Teknik Direktör Felix Magath'la ilgili şok bir





Lig Tv'nin Quiz programında kendisine yöneltilen "Tanıdığın En Kötü Teknik Adam Kim?" sorusuna önce cevap vermedi sonra Felix Magath ismini kullandı. Rogadella, Alman Teknik Direktör hakkında, "Özür diliyorum ama onunla gerçekten kötü bir deneyim yaşamıştım. Felix Magath…" yorumunda bulundu. Magath ile Fulham'da çalışan Kolombiyalı futbolcu deneyimli hocanın döneminde düzenli bir devamlılık sağlayamamış ve takımda yer bulamamıştı. Rodagella, 2014-15 sezonunda ise Fulham'da 33 maçta forma giyerek ligde 10 gol, 9 asist kaydetmişti. Magath ise başarısız dönemin ardından Fulham'da 7 ay kalabilmiş, daha sonra görevine son verilmişti.

EN İYİ MAÇI TRABZONSPOR

Akhisar Belediye futbolcu ayrıca en iyi oynadığı maçlar arasında Trabzonspor karşılaşmasını da saydı. Rodagella, "Kolombiya formasıyla Peru maçında bir gol atmıştım. Milli formayla gol atmak beni gerçekten çok özel hissettirmişti. Türkiye’de de evimizde Trabzonspor’a karşı oynadık ve 2-1 kazandık. Golümüzü penaltıdan ben attım ama önemli değil gerçekten çok iyi oynamıştım." diye konuştu. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap