SON DAKİKA



Haber > Spor > En çok puan toplayan ikinci takım

En çok puan toplayan ikinci takım

31 Ocak 2015 Cumartesi - 12:39




Sezona yaptığı flaş transferlerle iddialı bir şekilde giren ancak ligin ilk yarısında hedeflediği saha sonuçlarını alamayarak zirve yarışının bir hayl





Ligin ikinci yarısına evinde oynadığı Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor galibiyetleri ile başlayan Bordo-Mavililer, söz konusu maçlardan 6 puan çıkartarak rahat bir nefes aldı ve zirve umutlarını sürdürdü.

TRABZONSPOR EVİNDE İKİ YENİLGİ ALDI

Trabzonspor bu sezon Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupası maçlarında evinde oynadığı 17 maçta 2 yenilgi aldı. Bordo-mavililer söz konusu mağlubiyetleri ise ligde Eskişehirspor'a 4-1, Avrupa'da Legia Warszawa'ya 1-0'lık sonuçlarla aldı.

EVİNDE EN ÇOK PUAN TOPLAYAN TAKIM OLDU

Trabzonspor, lider Fenerbahçe'nin ardından ligde evinde en çok puan toplayan takım oldu. Karadeniz ekibi sahasında oynadığı 10 lig maçında 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Söz konusu maçlarda 24 gol atan Trabzonspor kalesinde ise 17 gol gördü. 21 puan toplayan bordo-mavili takım, evinde 25 puan toplayan Fenerbahçe'nin ardından 2. sırada yer aldı. Trabzonspor, evinde 24 golle en çok gol atan takım unvanını da koruyor.


AVRUPA'DA TEK YENİLGİ

Trabzonspor, Avrupa'da evinde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda 7 gol atarken kalesinde ise 1 gol gördü.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

Karadeniz ekibi Ziraat Türkiye Kupası'nda ise evinde oynadığı 3 maçta yenilgi görmedi. Söz konusu maçlarda 1 galibiyet ve 2 beraberlik alan Trabzonspor, attığı 9 gole karşılık ise kalesinde gol görmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap