SON DAKİKA



Haber > Spor > En büyük hedef Visca

En büyük hedef Visca

19 Mayıs 2016 Perşembe - 13:48




Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal kolları sıvadı. Başarılı teknik adamın transfer çalışmalarına başladığı ifade edildi.





Kasımpaşalı Eren Derdiyok ve Sivassporlu Aatif’i mutlaka takımda görmek isteyen Yanal’ın en büyük hedefinin ise Edin Visca olduğu ortaya çıktı.

En iyi sezonu... 

Kariyerinin en iyi sezonunu yaşayan Visca, ligde 33 maçın hepsinde oynadı ve attığı 16 golle tüm dikkatleri üzerinde topladı. Öyle ki İspanya’nın köklü kulübü Sevilla bir süredir Boşnak yıldızın peşinde. Başakşehir ile pazarlık halinde olan Sevilla’nın henüz transferi bitiremediği, taraflar arasında bir takım pürüzler olduğu öğrenildi.

Para artı takas formülü

Bu ortamda Trabzonspor devreye girerken, Başakşehir’le hemen temasa geçildi. Visca’nın şartları soruldu, para artı takasta oyuncu verilebileceği de iletildi. İstanbul kulübünün önümüzdeki günlerde Bordo-Mavililer’e dönüş yapması bekleniyor. Başarılı kanat oyuncusunun alınması halinde, takıma hücumda seviye atlatacağını düşünen Ersun Yanal’ın, Edin Visca’yla bizzat temasa geçtiği de öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap