SON DAKİKA



Haber > Spor > Emre Mor topu göremedi

Emre Mor topu göremedi

10 Ekim 2016 Pazartesi - 11:09




Arda Turan’ın yer almadığı A Milli Takımımız’da en büyük hücum silahımız olarak Emre Mor görülüyordu.





Fatih Terim genç yıldızımızı pek de alışık olmadığı bir yerde, forvet hattında oynattı. Zaten fiziği oldukça iyi olan İzlandalılar karşısında Emre adeta yokları oynadı.

Arda Turan’ın yer almadığı A Milli Takımımız’da en büyük hücum silahımız olarak Emre Mor görülüyordu. Fatih Terim genç yıldızımızı pek de alışık olmadığı bir yerde, forvet hattında oynattı. Zaten fiziği oldukça iyi olan İzlandalılar karşısında Emre adeta yokları oynadı. Emre belki de milli forma altındaki en kötü maçını oynadı. 1.68 cm boyundaki genç oyuncu, rakibin iki dev stoperi biri 1.87 cm.’lik Ragnar Sigurdsson diğeri 1.90 cm.’lik Kari Arnason’un arasında kayboldu. İkinci yarının ortalarında asıl yeri olan sağ kanada geçen 19 yaşındaki oyuncu, mücadeleyi sadece 2 isabetsiz şutla tamamladı. Hepsi de büyük farkla auta çıktı. Ayrıca elemelerdeki ikinci sarı kartını gören Emre, cezalı duruma düştü ve 12 Kasım’daki Kosova maçında oynamayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap