SON DAKİKA



Haber > Spor > Emre Mor sonradan girecek

Emre Mor sonradan girecek

04 Haziran 2016 Cumartesi - 12:17




Karadağ karşılaşmasının ikinci yarısında sahne alarak ilk kez milli takım formasını giyen Emre Mor, bu maçtaki performansı sonrasında kendisini Euro 2





Karadağ karşılaşmasının ikinci yarısında sahne alarak ilk kez milli takım formasını giyen Emre Mor, bu maçtaki performansı sonrasında kendisini Euro 2016 kadrosunda bulmuştu. Fatih Terim’in özel olarak ilgilendiği oyunculardan biri olan Emre’nin, yarınki Slovenya karşılaşmasına ilk 11’de başlayıp başlamayacağı merak konusuydu. Terim’in, henüz 18 yaşında olan yeni yıldız adayını hemen baskı altına almak istemediği ve bu mücadelede de kendisine ikinci yarıda şans vermeyi planladığı öğrenildi. Antrenmanlardaki istekli görüntüsüyle de dikkatleri çeken Emre’yi, Terim’in, hücumun farklı pozisyonlarında denediği öğrenildi.  Taktik çalışmalarında Emre’nin sağ açık, sol açık ve forvet arkası olarak oynadığı, hocasının verdiği görevleri de eksiksiz olarak yerine getirdiği bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap