SON DAKİKA



Haber > Spor > Emre daha ne yapsın?

Emre daha ne yapsın?

16 Şubat 2014 Pazar - 09:50




Trabzonspor’da Akhisar Belediyespor ile oynanan maçta kulübeye çekilen Emre Güral, dün akşam Hami Mandıralı tarafından sahaya sürülürken görevini tam





Genç golcü, hücumdaki etkili performansını attığı iki golle süslerken takımının Karabük karşısından 1 puanla ayrılmasında büyük katkı sağladı. En son Beşiktaş maçında ağları sarsan Emre, 2 hafta aradan sonra yeniden gol atarken ligdeki gol sayısını da 7’ye çıkardı. Emre, Bordo-Mavili forma ile ilk kez bir maçta 2 gol atmayı başardı. Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren Emre, "Maça coşkulu başladık. Çünkü kazanmayı çok istiyorduk. Öne de geçtik. Maç bizim elimizdeydi aslında ama ikinci yarıda bir anda geriye düştük. 8 dakikada 2 gol yedik. Bu durum bizim gibi tecrübeli bir takıma yakışmadı. Ama buna rağmen savaştık. Deplasmanda bir puan aldık. Ama üç puan da alabilirdik. Örneğin son dakikada Olcan abinin ceza sahasında düşürülmesi yüzde yüz fauldü. Yardımcı hakemin gözünün önünde olmasına rağmen verilmedi" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap