SON DAKİKA



Haber > Spor > Emre Çolak'a yeni görev

Emre Çolak'a yeni görev

02 Eylül 2016 Cuma - 11:12




Sarı-Kırmızılı kulüpteki sözleşmesi sona erince Deportivo’nun yolunu tutan Emre Çolak, yeni takımıyla ilk hafta mücadelesinde kulübede otururken, ikin





0-0 biten Real Betis maçında dikkat çeken detay ise hocası Garitano’nun, Emre’yi sağ açıkta oynatması oldu.

Sarı-Kırmızılı kulüpteki sözleşmesi sona erince Deportivo’nun yolunu tutan Emre Çolak, yeni takımıyla ilk hafta mücadelesinde kulübede otururken, ikinci haftada 90 dakika sahada kaldı. 0-0 biten Real Betis maçında dikkat çeken detay ise hocası Garitano’nun, Emre’yi sağ açıkta oynatması oldu. 25 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’da genellikle forvet arkasında ya da sol kanatta görev alıyordu.

Ryan Donk kalıcı gibi!

Transferin son dakikalarında İspanyol kulübü Real Betis’e kiralanan Ryan Donk’un ücretinin 500 bin Euro’luk kısmını Galatasaray ödeyecek. Ancak Hollandalı futbolcu yeni takımında minimum 20 maçta 45 dakika görev alması halinde, Betis’in 1 milyon 538 bin 750 Euro ödeyerek bonservisi satın alma zorunluluğu bulunuyor. Bu da bir anlamda Donk’un İspanya’da kalıcı olacağı anlamına geliyor. Tecrübeli futbolcu geçen sezon devre arasında Kasımpaşa’dan 2.5 milyon Euro’ya transfer edilmişti.

Rodriguez model olacak


Real Madrid B takımından bedelsiz transfer edilen ve Mainz’a 2 milyon 150 bin Euro karşılığında satılan Jose Rodriguez, Galatasaray’ın bundan sonraki takviyelerine de rol model olacak. Sarı-Kırmızılılar, dev kulüplerin genç oyuncularını uygun maliyetle alıp parlattıktan sonra daha yüksek fiyatlara satmayı planlıyor. Bu model doğrultusunda çalışmalar şimdiden başladı ve oyuncu araştırmaları devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap