SON DAKİKA



Haber > Spor > Eljif Elmas resmen Napoli'de

Eljif Elmas resmen Napoli'de

23 Temmuz 2019 Salı - 10:06




Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Eljif Elmas, İtalya Serie A takımlarından Napoli'ye transfer oldu.





Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Eljif Elmas, 16 milyon Euro bonservis bedeliyle İtalya Serie A takımlarından Napoli'ye transfer oldu.
KAP'a yapılan açıklama şöyle;
"Profesyonel Futbolcumuz Eljif Elmas'ın İtalyan Kulübü SSC Napoli'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 16.000.000 EUR bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri her iki kulüp tarafından eşit oranda paylaşılacaktır.
Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına ve SSC Napoli kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak SSC Napoli, Kulübümüze aşamalı olarak azami 1.500.000 EUR bonus bedeli ödeyecektir.
Ayrıca, SSC Napoli tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde SSC Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüzün azami 1.500.000 EUR bonus elde etme imkanı bulunmaktadır."



 
Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap