SON DAKİKA



Haber > Spor > Elimizi taşın altına koyacağız

Elimizi taşın altına koyacağız

03 Aralık 2021 Cuma - 12:01




Gençlik ve Spor Trabzon İl Müdürü Ozan Çetiner, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu’nu ağırladı. Çetiner, ziyarette önemli mesajlar verdi





TSYD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu, Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Ozan Çetiner’i ziyaret etti. Hayata geçirmek istedikleri çok sayıda proje olduğuna da vurgu yapan İl Müdürü Çetiner, “Buraya majör organizasyonlar alacağız. Esnafımızın da kazanacağı ulusal projeler olacak bunlar. Trabzon güzel bir şehir, her şeyi hak eden bir şehir. En iyi spor tesislerine sahip olan 3 ilden birisi Trabzon. Burada her şeyin en iyisi en güzeli olsun istiyoruz. Biz burada Trabzon sporuna katkı koymak, her yerde sporu yaygınlaştırmak için elimizi taşın altına koyacağız. Burada bütün dinamiklerle birlikte hareket ederek ve yaptığımız işi doğru anlatarak yürüyeceğiz. Zaten gayet güzel temelleri atılmış, yapılıyor” dedi.

Çoğu zaman birlikte hareket ediyoruz

DAHA önce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yaptıkları projeyle uzak yörelerdeki başarılı çocukları merkeze getirerek spor tesislerini gezdirdiklerini, Trabzonspor’un antrenmanlarını izletip futbolcularla bir araya getirdiklerini hatırlatan TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç, “Burası sürekli yolumuz kesiştiği bir kurum ve her zaman birlikte hareket ediyoruz. Yeni projelerle yine güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap