SON DAKİKA



Haber > Spor > Elazığspor, kalp krizi sonucu ölen küçük taraftarı

Elazığspor, kalp krizi sonucu ölen küçük taraftarı

10 Şubat 2019 Pazar - 17:29




Simit satarak Elazığspor'a destek olmasıyla herkesin takdirini kazanan ve 16 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Muhammed Furkan Gündüz'ü, gön





Simit satarak Elazığspor'a destek olmasıyla herkesin takdirini kazanan ve 16 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Muhammed Furkan Gündüz'ü, gönül verdiği takımı unutmadı.

Yaşar ve Zehra Gündüz çiftçinin 3 çocuğundan biri olan ve simit satarak ailesine destekte bulunan Muhammed Furkan Gündüz'ü (16), 2016 yılında Elazığspor için başlatılan yardım kampanyasına verdiği destekle herkes tanımıştı. Gündüz, 4 gün önce Gazi Caddesi'nde kalp krizi geçirdi. Hastaneye ambulansla kaldırılan Gündüz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gündüz, önceki gün gözyaşları içerisinde tabutuna örtülen Elazığspor'un bayrağı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Futbolcular maç öncesi Furkan'ın fotoğraflı tişörtü ile ısındı

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında bugün oynanan Balıkesir Baltok, Elazığspor maçı öncesi Elazığspor kulübü, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındaki Muhammed Furkan Gündüz'ü unutmadı. Maç öncesi ısınmaya çıkan bordo-beyazlılar, ısınmaya Muhammet Furkan'ın fotoğrafı olan tişörtlerle sahaya çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap