SON DAKİKA



Haber > Spor > El yakıyorlar

El yakıyorlar

24 Ağustos 2016 Çarşamba - 09:34




Yeşil-Mavili taraftarları heyecanlandıran Adebayor ve Flamini gerçekleri.





Çaykur Rizespor’un gündeminde olan iki yıldızın yüksek maliyeti düşündürüyor. Çaykur Rizespor’un ve Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen Adebayor ve Flamini ismi tartışma yarattı. Rizeli taraftarların hayalleri süsleyen iki oyuncunun uzun zamandır düzenli futbol oynamadıkları ve yeşil-mavili kulüpten istenilen astronomik rakamlar baş döndürüyor. Türk menejer vasıtasıyla Rizespor’a “paket” teklifte sunulan iki dünya yıldızının özel istekleri ve bonusları kulübün bir yıllık transfer bütçesine denk düşüyor. 

Yeşil-Mavililerin toplam transfer bütçesi 33 Milyon lira. Bu sezon garanti para yerine üçte biri peşin diğeri maç başı olarak yapılan transferler şekillenmişti. Adebayor ve Flamini ikilisi Rizespor’dan yıllık garanti 10 Milyon Eruo isteği ve bunun yanında özel uçak ve bonuslar yeşil – mavili takımın bütçesini ikiye katlamış olacak. Metin Kalkavan başkanlığında mali disiplinden taviz vermeyen Ç.Rizespor, gelinen noktada bu iki oyuncu için sponsor firma arayışında olduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap