SON DAKİKA



Haber > Spor > El Kabir harekatı

El Kabir harekatı

08 Haziran 2016 Çarşamba - 10:45




Gençlerbirliği ile yıldızı parlayan 27 yaşındaki futbolcu için Trabzonspor, Ankara ekibine Sefa Yılmaz ve 500 bin Euro önerdi





Trabzonspor Gençlerbirliği’den El Kabir’i renklerine bağlamayı kafasına koydu. Geçen sezon Ankara ekibinde başarılı bir sezon geçirerek dikkatleri üzerine çeken yetenekli futbolcunun transferini bitirmek için Karadeniz ekibinin harekete geçtiği öğrenildi. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile bir araya gelen Trabzonspor kurmayları, 27 yaşındaki futbolcuyu kendilerine vermesini istedi. 3.5 milyon bonservis bedeli bulunan El Kabir için Bordo-Mavililer, Ankara ekibinin Kulüp Başkanı İlhan Cavcav’a Sefa Yılmaz ile birlikte 500 bin Euro teklif etti. İlk planda bu teklife soğuk bakan Cavcav’ı ikna etmek için görüşmelerin sürdüğü bilgisine ulaşıldı. Trabzonspor’un hafta içerisinde bir kez daha Gençlerbirliği’nin kapısını çalarak, transferi bitirmeye çalışacağı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap