SON DAKİKA



Haber > Spor > El Clasico tarihleri belli oldu

El Clasico tarihleri belli oldu

14 Temmuz 2015 Salı - 16:13




İspanya Ligi'nde yeni sezon fikstürü belli oldu. La Liga'da 2015-16 sezonunda ilk El Classico 8 Kasım'da Bernabeu Stadı'nda oynanacak. Ligin ikinci ya





Son şampiyon ve Arda Turan'ın yeni takımı Barcelona ilk hafta Athletic Bilbao'ya konuk olacak. İki takım arasında oynanacak Süper Kupa maçlarının 14 ve 17 Ağustos'ta oynanması beklenirken, Katalan ve Bask takımları aynı hafta içinde 3 kez karşı karşıya gelebilecek.

EL CLASICO TARİHLERİ BELLİ OLDU

El Clasico tarihleri de açıklandı. İki dev ilk olarak 8 Kasım'da oynanacak 12. hafta maçında Santiago Bernabeu'da kozlarını paylaşacak. Ligin ikinci yarısındaki karşılaşma ise 31. haftada Camp Nou'da oynanacak.

ARDA OYNAYAMAYACAK

Barcelona, Arda'nın eski takımı Atletico Madrid'e 3. haftada konuk olacak. Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle Ocak ayına kadar oynayamayacak milli oyuncumuz, Vicento Calderon'da takımını yalnız bırakacak.


ARDA'NIN İLK MAÇI ESPANYOL DERBİSİ

Öte yandan Arda Turan, La Liga'da Barcelona formasını ilk kez Espanyol karşısında giyebilecek.Geçen sezonu ikinci sırada bitiren Real Madrid ise lige yeni çıkan Sporting Gijon deplasmanına gidecek. Geçen sezonun 3.'sü Atletico Madrid de lige çıkan bir başka ekip Las Palmas'ı konuk edecek.

 

La Liga'nın 16 Mayıs'ta bitmesi ve İspanya Kral Kupası'nın da 21 Mayıs'ta oynanması kararlaştırıldı.

 


La Liga'da ilk hafta şu maçlar oynanacak:

Athletic Club - Barcelona

Malaga - Sevilla

Levante - Celta Vigo

Sporting Gijon - Real Madrid


Rayo Vallecano - Valencia

Espanyol - Getafe

Deportivo -. Real Sociedad

Granada – Eibar

Real Betis - Villarreal


Atletico Madrid - Las Palmas

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap