SON DAKİKA



Haber > Spor > El Clasico resmen ertelendi!

El Clasico resmen ertelendi!

18 Ekim 2019 Cuma - 12:57




İspanya Futbol Federasyonu, Barcelona ile Real Madrid arasında 26 Ekim Cumartesi günü oynanması öngörülen dev karşılaşmanın başka bir tarihe ertelendiğini duyurdu.





Barcelona ile Real Madrid'i 26 Ekim Cumartesi günü Camp Nou'da buluşturması beklenen El Clasico mücadelesi, Katalonya bölgesindeki çıkan çatışmalardan ötürü bugün resmen ertelendi. İspanya Futbol Federasyonu, resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı duyuruda olası güvenlik sorunlarının önüne geçmek adına dev karşılaşmanın başka bir tarihe alınacağını duyurdu.

Açıklamada ezeli rakiplerden 21 Ekim Pazartesi TSİ 11.00'e kadar ortak bir tarih belirlemelerinin istendiği ifade edilirken uzlaşı sağlanamaması durumunda ise nihai kararın federasyon tarafından verileceği kaydedildi. Hatırlanacağı üzere İspanya'da Yüksek Mahkeme, ayrılıkçı 12 Katalan siyasetçiden 9'una 9 ila 13 yıl hapis cezası vermiş ve bunun üzerine sokaklar savaş alanına dönmüştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap