SON DAKİKA



Haber > Spor > Ekuban, Süper Lig'e dönüyor! Trabzonspor'un eski yıldızı ile anlaşıldı

Ekuban, Süper Lig'e dönüyor! Trabzonspor'un eski yıldızı ile anlaşıldı

21 Haziran 2023 Çarşamba - 15:17




Serie A ekiplerinden Genoa'da sürdüren Caleb Ekuban için flaş bir iddia ortaya atıldı.





Geçtiğimiz sezon Genoa formasıyla Serie A'ya çıkma başarısı gösteren Caleb Ekuban'a kartal pençesi.  Süper Lig ve Avrupa'da yoluna devam edecek olan Beşiktaş alternatif bir kadro oluşturmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Şenol Güneş'in transfer raporuna sadık kalacak olan Beşiktaş'ta hedef Caleb Ekuban.

TRABZONSPOR'DA YILDIZLAŞTI

Geçtiğimiz senelerde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da da forma giyen yıldız isim Karadeniz ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. 29 yaşındaki yıldız forvet Trabzonspor'da oynadığı 67 karşılaşmada 21 gol ve 14 asistlik katkı sağladı.

GENOA'DA BEKLENENİ VEREMEDİ

Trabzonspor'dan 1.90 milyon euro bonservis bedeliyle Genoa'ya transfer olan Ekuban, burada istenilen performansı veremedi. Performansı gittikçe düşen Ganalı yıldız bu sezon ise tüm kulvarlarda 11 tanesi ilk 11 olmak üzere toplam 15 karşılaşmada forma giydi. Ekuban söz konusu müsabakalarda ise 2 gol ve 2 asist ile oynadı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap