SON DAKİKA



Haber > Spor > Eksiklerimizi gidermeliyiz!

Eksiklerimizi gidermeliyiz!

05 Ağustos 2016 Cuma - 09:34




Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman, “Eksik yönlerimiz belli, bu anlamda birçok kulüp ve sporcu ile temasımız oldu” dedi





Transferde orta saha ve forvet hattı için bir türlü beklenen takviyeleri yapamayan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Eksik yönlerimiz belli, 8 ve 10 numara üzerinde yoğunlaştık. Bu anlamda birçok kulüp ve sporcu ile temasımız oldu. Anlaşmaya yakın olduğumuz oyuncular vardı ancak bir türlü sonuca gidemedik. Şu an görüştüğümüz bazı oyuncular var ve bunları kadromuza katmak istiyoruz” dedi.          

İranlı forvet oyuncunun ayrılmasının ardından forvet kısmına mutlaka adam almaları gerektiğini belirten Karaman, “ Forvet ve diğer oyuncular konusunda arayışlarımız devam ediyor. Mutlaka en az 3 oyuncu almamız gerek. Başkanımız bu konuda görüşmelerini sürdürüyor. Bu hafta içinde bitirmemiz gereken transferler var ve yaptığımız hazırlık maçlarında bunların eksikliğini fazlası ile hissettik” dedi.

Takımdan memnunum

Yapılan transferlerden memnun olduğunu belirten Karaman, “ Yaptığımız kamp dönemlerinde futbolcularımın performanslarını gördüm, bazı eksik yönlerimiz var ancak futbolcularım mücadele güçlerini en iyi şekilde ortaya koydular. Kendi tesislerimizde yapacağımız son kamp döneminde diğer eksiklerimizi tamamlayarak lige hazır hale geleceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap