SON DAKİKA



Haber > Spor > 'Eksik' Miami Heat galip geldi ve seriyi kazandı!

'Eksik' Miami Heat galip geldi ve seriyi kazandı!

27 Nisan 2022 Çarşamba - 15:35




NBA play-offlarına Batı Konferansı'nda iki, Doğu'da ise 1 maçla devam edildi. Miami Heat, Jimmy Butler ve Kyle Lowry'nin oynamadığı maçta Atlanta Hawks'ı yenerek seriyi kazandı ve konferans yarı finaline yükseldi.





NBA play-offlarında heyecan, bu gece Batı Konferansı'nda iki, Doğu'da ise bir maçla devam etti.

Batı'da ve lig genelinde normal sezonu lider tamamlayan Phoenix Suns, evinde New Orleans Pelicans'ı 112-97 yenerek seride 3-2 öne geçti. Suns'da Mikal Bridges 31 sayıyla maçı en skoreri olurken Chris Paul da 22 sayı, 11 asist ve 6 ribaunt üretti. Pelicans'ta Brandon Ingram'ın 22 sayısı ve C.J. McCollum'un 21 sayısı mağlubiyetin önüne geçemedi.

Ja Morant'li Grizzlies geriden gelip kazandı

Batı'da normal sezonu 2. sırada tamamlayan Memphis Grizzlies, Minnesota Timberwolves'u 111-109 yenerek seride 3-2 öne geçti. Son çeyreğe 15 sayı geride giren Grizzlies, geçtiğimiz günlerde 'En çok gelişme gösteren oyuncu' seçilen Ja Morant'ın müthiş performansıyla geri dönerek maçı kazandı. Son 4 dakikada 13 sayı atan ve takımına maçı kazandıran isabeti da kaydeden Morant mücadeleyi 30 sayı, 13 ribaunt ve 9 asistle tamamladı. Desmond Bane 25 sayı atarken Brandon Clarke da 21 sayı 15 ribauntla oynadı.

Timberwolves'ta ise Karl-Anthony Towns'ın 28 sayı, 12 ribauntluk performansı mağlubiyete engel olamadı.


Eksik Miami Heat galip geldi ve seriyi kazandı

Miami Heat Butler ve Lowry'siz kazanıp seriyi kapattı

Doğu Konferansı'nda normal sezonu lider bitiren Miami Heat, yıldız oyuncuları Jimmy Butler ve Kyle Lowry'den yoksun çıktığı maçta Atlanta Hawks'u 97-94 yenerek seriyi 4-2'ye getirdi ve konferans yarı finaline yükseldi. Miami'de Victor Oladipo 23 sayı, Bam Adebayo ise 20 sayı 11 ribauntla oynadı. Atlanta'da ise De'Andre Hunter 35 sayı, 11 ribaunt ile yıldızlaştı ama yetmedi. Hawks'ın genç yıldızı Trae Young 11 sayıda kaldı.

NBA Play-Off serilerinde son durum şu şekilde:

Doğu:

Miami Heat 4-1 Atlanta Hawks
Philadelphia 76ers 3-2 Toronto Raptors
Milwaukee Bucks 3-1 Chicago Bulls
Boston Celtics 4-0 Brooklyn Nets


Batı:

Phoenix Suns 3-2 New Orleans Pelicans
Dallas Mavericks 3-2 Utah Jazz
Golden State Warriors 3-1 Denver Nuggets
Memphis Grizzlies 3-2 Minnesota Timberwolves Eksik Miami Heat galip geldi ve seriyi kazandı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap