SON DAKİKA



Haber > Spor > Ekmek yediğim yere ihanet etmem

Ekmek yediğim yere ihanet etmem

03 Şubat 2016 Çarşamba - 00:30




Vedat Muriqi, “Her genç böyle bir hata yapabilir. Ben iyi niyetimden dolayı kanmış olabilirim. Ben hayatımda ekmek tekneme, Vedat’ı Vedat yapan Giresu





Ara transfer döneminin en çok konuşulan futbolcusu Giresunsporlu Vedat Muriqi, hakkında çıkan haberlerle ilgili konuştu. Hata yaptığını kabul eden Vedat, “Son bir aydır ben kendi içimden konuşuyorum bu transfer haberlerini. Her genç futbolcu bundan etkilenir. Her genç futbolcunun hayali yukarıda oynamak. Genciz böyle hatalar yapabiliyoruz” dedi. Vedat, “Takım arkadaşlarımdan, kulüp personelimizden, teknik heyetimizden, yönetimimizden, taraftarlarımızdan, bütün camiadan özür diliyorum. Her genç böyle bir hata yapabilir. Ben iyi niyetimden dolayı kanmış olabilirim. Ben hayatımda ekmek tekneme, Vedat’ı Vedat yapan Giresunspor’a ihanet etmem” “Vedat’ı Giresunspor, Mustafa Bozbağ, Erkan Sözeri, Vedat yaptı. Ben asla ekmek yediğim yere ihanet etmem. Benim karakterime bu yakışmaz. Kişisel olarak kimseyle problemim yok. Giresunspor’da ben bir yerlere geldim. İnşallah Giresunspor da benimle bir yerlere gelecek” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap