SON DAKİKA



Haber > Spor > Ekdal'da son durum

Ekdal'da son durum

11 Nisan 2015 Cumartesi - 08:14




Transfer çalışmalarına erken başlayan teknik direktör Ersun Yanal'ın listesine her geçen gün bir futbolcu daha giriyor.





Transfer hareketliliği yaşayan Trabzonspor Ekdal'ın işini bitirmek istiyor... 

Kurmaylarıyla birlikte dün Avrupa turuna çıkan Ersun Yanal'ın ilk varış noktasının İtalya olduğu öğrenildi. Cagliari forması giyen Albin Ekdal’ı gözüne kestiren Yanal’ın Genoa-Cagliari maçını stadyumda takip edeceği belirtiliyor. 25 yaşındaki İsveçli futbolcu, ayrıca Erkan Zengin’in de milli takımdan yakın arkadaşı. Orta sahanın ortasında oynayan Ekdal’ın kulübüyle sözleşmesi 2016 Haziranı’nda sona eriyor. 

Cagliari küme düşüyor 

Bordo-Mavili kurmayların, transferdeki en büyük kozu Cagliari’nin küme düşme sınırında bulunması. Serie A’da 29 maçta 21 puan toplayan ve 20 takımlı ligde 19. sırada yer alan Cagliari’nin Serie B’ye düşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Burada kalmak istemeyen Ekdal’ın Trabzonspor’un teklifine sıcak bakması kuvvetli ihtimal. Genoa- Cagliari maçının ardından Yanal’ın uygun bir fırsatta deneyimli futbolcuyla yüz yüze görüşeceği ileri sürülüyor. Öte yandan Ersun hocanın ikinci durağının ise Tolga Ciğerci için Almanya olduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap