SON DAKİKA



Haber > Spor > Dzsudzsak ile yollar ayırıyor

Dzsudzsak ile yollar ayırıyor

08 Temmuz 2016 Cuma - 11:06




EURO 2016'da Macaristan formasıyla harika maçlar çıkaran Dzsudzsak, milli takımından arkadaşı olan Szalai'nin yanına yani Schalke'ye transfer oluyor.





Timsah’ta hareketli saatler... Başkan Ali Ay’ın başlattığı kemer sıkma politikasıyla transferde bonservisi elinde olan isimlere yönelen Yeşil-Beyazlılar, tam 9 oyuncuyu bu şekilde renklerine bağladı.

SCHALKE DZSUDZSAK İLE İLGİLENİYOR

Maliyeti yüksek isimlerden Dzsudszak’ı iyi bir bonservisle satmak isteyen yönetim amacına ulaşıyor. EURO 2016’da Macaristan formasıyla yıldızını yeniden parlatan tecrübeli oyuncu için en ciddi talip olan Bundesliga devi Schalke transferi bitirmeye geliyor. Almanlar’ın önümüzdeki hafta içi Bursa’ya gelerek Bursaspor yönetimiyle masaya oturacağı ve görüşmelere nokta koyacağı belirlendi.

Dzsudszak’ın menajeriyle prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen Schalke’nin Bursaspor’un istediği 4 milyon Euro’luk rakamı ödemeyi kabul ettiği de gelen haberler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap